Charitativní sbírka 2019

24.02.2019 15:00

Naše pomoc

V letošním roce jsme po oslovení sponzorů byli velmi úspěšní hned v lednu na začátku sbírky. Prvním, kdo nás velmi potěšil a pochválil naši záslužnou činnost byl pan Kaláb z Pizzazz Blansko. Nejen že nám věnoval dárkové poukazy na odběr pizzy, ale přispěl i do charitativní kasičky částkou 1 000,- Kč. A nebyl poslední! Jako další se ozvala paní Němcová z TOP Autosalonu Blansko a přispěla částkou 3 000,- Kč. Dalším větším sponzorem byl pan Kozman za Společnost pro Moravský kras, který přispěl největší částkou ve výši 5 000,- Kč. V den karnevalu ještě přibyly další 2 000,- Kč od pana Ševčíka ze společnosti Brestt Brno. Takže už na začátku sbírky bylo v kasičce 11 000,- Kč.

Po Plyšákobraní a výtěžku z charitativního štěstíčka a dobrovolného vstupného se částka vyšplhala na krásných 18 000,- Kč !!!

Maminka s Matýskem za námi v průběhu karnevalu přijeli, tak jsme jim velmi rádi vybraný obnos společně předali. Matýsek bude moct opět navštívit svoje milované koně a pokračovat tak v hipoterapii, která mu velmi prospívá.

Sponzory charitativního štěstíčka byli: Vida science centrum Brno, Wellness hotel Panorama, Střední škola cestovního ruchu a gastronomie Blansko, Pizzazz Blansko, Hračkářství Wiki, ČAD Blansko.