Den matek a rodin

05.05.2019 15:00

Krásnou květnovou neděli jsme prožili v našem centru při oslavě Dne matek a rodin. Pro návštěvníky jsme si tentokrát připravili netradiční program. Hlavním hřebem byla módní přehlídka hornolhotského Salónu Dana. Modelkami se odvážně staly samy hornolhotské maminky s dětmi. Každá modelka během promenády oblékla hned dvoje krásné společenské šaty a bylo opravdu na co koukat! Vrcholem přehlídky byla samozřejmě nevěsta ve svatebních šatech i se svatebním průvodem. Nezapomněli jsme ani na hudební a taneční vystoupení. Na začátku se předvedly děti z tanečního kroužku Street dance pěkným vystoupením a sklidily obrovský potlesk. O hudební vystoupení se postaraly děti navštěvující ZUŠ - na klavír hrál Kryštof Štěpánek, na trubku Adam Pernica, na příčnou flétnu zahrála Karolína Juračková a zpěvem sourozenecké písně z muzikálu Mary Poppins nás potěšili Anna a Tadeáš Hoderovi. O závěrečnou tečku s přednesem tří prvorepublikových písní se postaral Hornolhotský kvintet za doprovodu kytary Miloše Pernici.

Velké poděkování patří také vizážistce Monice Smetanové, která všechny modelky pečlivě nalíčila a kadeřnici Ivaně Ševčíkové za krásné účesy.

Paní Daně Beránkové a Daně Martínkové děkujeme za vstřícnost při zapůjčení, zkouškách a oblékání šatů.

Paní Haně Klímové "Květiny z Ráje" patří poděkování za květinovou výzdobu a kytice pro jmenované ženy, které měly s přehlídkou nejvíc práce.

 

Videožurnál ke shlédnutí zde.