DRAKIÁDA

02.10.2011 15:00

V neděli  2.října od 15 hodin nad Horní Lhotou na poli na Březenkách proběhla DRAKIÁDA. Počasí nám přálo, sluníčku na nás pěkně "koukalo", chvílimi nám chyběl vítr, ale všichni to zvládli na jedničku :-)

Celkem bylo přihlášeno 29 dětí s draky, ať už to byly draci vlastní výroby nebo kupovaní.

Soutěžili jsme v několika kategoriích, nejlepší letec, nejstabilnější let, nejnápaditější tvar draka, nejmenší, nejdelší ocas dračí a dráček "lenoch".

Nejlepší letec byl drak Davídka a Anetky Sterzových, 2. místo obsadil drak Karolínky Juračkové, třetí byl drak pod vedením Nelinky Nevřivové a Pavlíka Fleka.

Kategorii nejnápaditější drak obsadil opět drak Davídka a Anetky Sterzových. Nejmenším drakem se mohl pochlubit Pavlík Stloukal. Nejdelší ocas dračí, tzn. drak s nejdelším ocasem jsme našli u Lucinky a Míši Kniesových, nejstabilnější let měl drak Dominika Pernici a Karolínky Juračkové a dráčka, kterého jsme nebyli schopni změřit byl drak Barunky Ťoupkové. Vyjmenované děti obdrželi balíčky s drobnými dárečky a ani ostatní děti nepřišly zkrátka :-)

Nechyběl ani "drak" balónek, se kterým přišli Ševčíkovi, tento však nebylo možné zahrnout do kvalifikace.

Po vyhlášení všech soutěžních kategoií jsme se přesunuli na hřiště, kde pro nás tatínci připravili oheň, na kterém jsme si mohli opéct párek.

Bylo to moc příjemné odpoledne, děkujeme všem účastníkům a příští rok na drakiádě opět na viděnou :-)

Ve fotogalerii si můžete prohlédnout fotografie :-)