Hlášení 15.5.2022

15.05.2022 20:01

SDH Horníl Lhota prosím naše občany o pomoc při čištění koupaliště u Kaštánka, které proběhne v sobotu 21.5.2022 od 8 h ráno. S sebou si prosím vezměte motyčky a košťata, ostatní nářadí bude piřpraveno hasiči. Hasiči předem děkuji za Vaši pomoc. 

 

Od 25. května bude v katastru Horní Lhoty, probíhat těžba dřeva napadeného kůrovcem, tyto práce budou pokračovat do konce června. Prosíme všechny občany, aby při pohybu v blízkosti místa těžby dbali zvýšené opatrnosti a nevstupovali do těžebního prostoru. Současně žádáme obyvatele o opatrnost při pohybu na místních komunikacích a toleranci mimořádného průjezdu lesnické techniky. Zájemci o využití dřeva pro samovýrobu, se mohou obracet na odborného lesního hospodáře města Blanska Romana Jurika na telefonním čísle 725  534 601 nebo e-mailu jurik.roman@forestproject.cz.

 

OA Horní Lhota zve naše občany na schůzi se zástupci města Blanska. Schůze proběhne 25. května od 18 hod. v hospůdce U Kaštánka. Účast přislíbili přední představitelé města Blanska. Jste srdečně zváni, občerstvení zajištěno.

 

SEZNAM ČLENŮ OBČANSKÉ AKTIVITY V HORNÍ LHOTĚ 

 

Matuška Vítězslav       předseda OA

Stloukal Pavel             místopředseda OA

Matuška Michal           člen OA

Součková Lenka          člen OA

Pokorná Dana             člen OA

Klíč Martin                   člen OA

Feiková Jitka               člen OA

Feik Zbyněk                 člen OA