Karneval na ledě s charitativníí sbírkou

29.01.2017 15:00

Krásné mrazivé nedělní odpoledne jsme prožili společně s přejícími spoluobčany při dětském karnevalu na bruslích. Letošní zima nám konečně po několika letech dopřála užít si zimní radovánky na zamrzlé ledové ploše a mohli jsme tak uspořádat karneval na hornolhotském ledu u Kaštánka.

Soutěže, hry, promenáda krásných masek i hudba - to všechno doprovázelo náš karneval a sbírku pro rodinu Bendovu z Blanska. Děti za soutěže dostaly zaslouženou odměnu, všechny byly velmi šikovné při trefování se hokejkou do branky, jízdě pod hokejkou i novinové bitvě. Při tradičním plyšákobraní si mohly vybrat  ze spousty krásných plyšáků a na závěr dostaly zákusek z cukrárny Severka. Získat nějaký dárek pro sebe bylo možné také v charitativním štěstíčku.

Veškerý výtěžek - z dobrovolného vstupného, plyšákobraní i štěstíčka poputuje na charitativní účely pro rodinu Bendovu - celková vybraná částka je tentokrát   5 500,- Kč. Děkujeme všem štědrým spoluobčanům za nemalé přispění potřebným z našeho okolí! Určitě jim vybrané peníze pomohou v jejich nelehkém životním údělu.