Vánoce

03.12.2022 17:45

HM, OA a SDH Horní Lhota vás, ale především vaše děti zvou na příchod Milukáše s jeho družinou, který proběhne zítra v neděli 4.12. od 16.30 hod.

Vůz s mikuláškou družinou projede celou obcí neprve směrem na Blansko a zpět, zastaví u pomníku, pak pojede na Familie, kde se nahoře otočí a pojede zpět a svou jízdu zakončí u hasičky. Tak pozvěte vaše dědečky a babičky aby vykoukli z okna.

Na náměstí u hasičky bude na zahřátí připravena polévka, svařák a k zakoupení budou perníčky z dílny HM. 

Těšíme se na vás.

 

Ve čtvrtek 15.12. proběhne v sále HM od 15 hod. MŠE SVATÁ s panem farářem Jaroslavem Čuprem. Po mši posedíme u dobré kávy, tak nespěchejte domů.Jste zváni všichni, přijdte mezi nás. 

 

V sobotu 17.12. od 15 hod. proběhne v sále HM vánoční muzicírování, spojené s vystoupením dětí z kroužku aerobiku, který vede Markéta Gregorová. Svátečním slovem tuto akci doprovodí pan farář Jaroslav Čupr a svou účast přislíbila i paní poslankyně Lenka Dražilová. 

 

V pátek 23.12. již tradičně, jako každý rok zveme na VÁNOČNÍ TROUBENÍ u hasičky. Přijdte se setkat s práteli, sousedy a kamarády u "kelímku" něčeho teplého a poslehnout koledy a jak jinak při troubení - no přece na trubku :-)

Zve OA a SDH Horní Lhota

 

Na VÁNOČNÍ ZELŇAČKU zve Martin Klíč a Hospůdka u Kaštánka. Na Štědrý den 24.12. podávat ji bude od 10 hodin. Tak nezapomente se zastavit s přáteli a rodinou, Každý rok je vynikající, letos tomu jistě nebude jinak. 

 

Za celý tým HM, OA a SDH Horní Lhota vám všem v naší obci přeji požehnané a klidné VÁNOCE přesně tak jak je máte rádi a vše dobré do nového roku.

Iva Juračková - hlasetelka místního rozhlasu. Předsevzetí na příští rok? Vyladím hudbu i přednes :-)