Vánoční besídka

17.12.2022 15:00

Krásnou zasněženou sobotu 17. prosince jsme se sešli v sále, abychom si přiblížili čas Vánoc v bohatém kulturním programu a společně se zástupci Města Blanska. V programu vystoupily děti našeho kroužku taneční zumby s Markétou, velkou část programu zastaly děti navštěvující ZUŠ Blansko - soubor Teammus společně s pěveckým oddělením. Poděkování patří Janě Pernicové, Šárce Seďové a Katce Šujanové. Velmi si vážíme především návštěvy blanenského faráře o. Jaroslava Čupra, který měl prostor pro krásné a povzbudivé vánoční slovo. Nechyběli také zástupci města - starosta Jiří Crha a místostarostka Lenka Dražilová, bývalý místostarosta František Hasoň a také velitel našich dobrovolných hasičů Pavel Stloukal.

Závěrem programu jsme si společně se všemi zazpívali koledy a děti si podle starých tradic rozkrojily jablíčko. Pokojné Vánoce všem!

 

Dobrovolný příspěvek u vstupu jsme tentokrát věnovali Jonáši Němcovi rodiny Němců z Horní Lhoty, který bojuje s leukémií.

Vybralo se 8 200,- Kč a doplněním výtěžku z koncertu ZUŠ Blansko 20.12.2022 na radnici jsme Němcům předali celkem 10 000,- Kč.